Potrebujete poradiť s výberom dlažby do vášho priestoru? Volajte zákaznícky servis +420 731 191 567 v čase od 6:00 - 15:00.
VZORKA ZADARMO

Kontrolná miestnosť PG, ČR

Fortelock je značka PVC dlažby, ktorá sa vyznačuje odolnosťou a jednoduchou inštaláciou. Často sa používa v komerčných a priemyselných priestoroch vrátane obchodných priestorov, výrobných hál alebo skladov, ako aj v rezidenčných prostrediach, napríklad v kanceláriách, firemných priestoroch a reštauráciách.

Ak uvažujete o inštalácii PVC dlažby Fortelock v komerčných alebo priemyselných priestoroch, môžete sa inšpirovať naším zákazníkom, ktorý sa rozhodol použiť dlaždice do priestoru kontrolnej miestnosti. Zákazník si vybral dlaždice série XL s potlačou GRANIT. GRANIT obsahuje vzory zrnitej potlače, ktoré sa líšia veľkosťou zrna a kombináciou farieb. Vďaka rôznorodej potlači môžete opticky rozbiť jednotvárny vzhľad podlahy.

Ďalšou výhodou našej dlažby je potlač na vybrané dlaždice, na ktoré si môžete dať vytlačiť napríklad logo vašej firmy. Podlaha sa ľahko udržiava a v prípade sťahovania môžete dlaždice ľahko rozobrať, prepraviť a znova položiť.

Detaily realizácie:

Lokalita: Česko
Produkt: Fortelock XL
Dezén: Hadia koža
Farba: Grey
Potlač: Granit

Odporúčané dlaždice na potlač GRANIT:

Kontrolná miestnosť PG, ČR

Súvisiace produkty

Vzorka podlahy zadarmo

Chcem vzorku